Linetest

Szar felbontásban de itt az amin dolgoztam 3 hétig a Momén. Lehotay Zoltán figuráját animáltuk mindenhogy meg egy zuhanó kockát, monnyuk azt nem túloztam el.

10 megjegyzés:

márk írta...

királyul mozog ez a makkfejű kis figura a herecombjaival

Miklós Felvidéki írta...

Nem is ismerem ezt a szomorú magányos sánta kisfiút...

asmany írta...

szépek lettek a mozgások, de ha nem veszed zokon (valakitől, aki egy lépéssel mögötted jár) a járásba talán több demozgást is rakhatnál, hogy ne legyen, olyan mintha csak a lába mozogna, a teste pedig kb egy sínen csúszna, de szép, hogy a felsőtest fordul járás közben. a futásra méginkább igaz a demozgás, elvben, mert furcsamódon ott kevésbé zavaró, viszont ha beleraknál még két fázist, nem ugrana akkorát, mikor a jobb keze teljesen előrelendül, majd vissza. a szélben járás valami egészen profi, a mozdulatok is nagyon jók, a köpeny is nagyon jól redőződik, szóval nagyon szép.
a vízbeugrás is tök korrekt, de ez nem is kérdés, mind ismerjük a dagadt pelenkás arcot, aki mozdul. a nehéz tárgy görgetésénél szükséges lenne a nehéz tárgy alányúlni a görgetésnél, nem csak ütögetni, de nagyon szép a beillesztett lihegés (csak úgy, mint amikor a redbullfutár ordít a széllel.
remélem nem veszed kötekedésnek az okoskodásomat, én szeretem, ha elmondják a munkáim hibáit. tényleg azt gondolom, hogy jól sikerült ez a feladat neked, csak kicsit merned kéne jobban túlozni. és mert inkább barátkozni, mint szívózni szeretnék: www.mytoons.com/asmanyz
okoskodj te is!;)

asmany írta...

na persze így elegáns "kakival dobálózni" hogy az én figurám csúszik a háttéren, tulajdonképpen én sem túloztam sokat, egészen kibernetikus a járásom, a futásnál pedig az derül ki, hogy dr. house szerint a figurám agyának két féltekéje nem ismeri egymást:) vállalom magam ennek ellenére és komolyan örülnék, a kritikának mindegyik filmmel kapcsolatban!
üdv

Faust írta...

Nekem nagyon tetszenek:). Laikusként azt mondom, kezdetnek majdnem tökéletes:). Gondolom mekkora élmény lehet 263487348-szer lerajzolni egy kockát.

Miklós Felvidéki írta...

Kösz a velős kritikát! Királyak a cuccaid, én mondjuk nem tudok semmi komolyabbat hozzáfűzni merthogy még buta vagyok e téren. Jó ez az "egy lépéssel mögötted" duma, azért a Mome nem egy akkora lépés, főleg ha már alapból így nyomod.

Miklós Felvidéki írta...

azt a kockát csak 14 szer rajzoltam le de a fele szar lett :D

Csacso írta...

Grat! Ezek nagyon jók! Hát ja, téged sem az iskola fog megtanítani rajzolni… az már feltétel volt, hogy bekerülj ;)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Hínnye, nagyon klasszak, Miki! :))
Én ugyan kuka vagyok az animációhoz, de azért talán értékelhető az is, hogy laikusként élveztem. ;)

Miklós Felvidéki írta...

köszi