NYÚZ



Az utóbbi időben nem nagyon voltam itt, mentségemre legyen, hogy apámé a gép és már így is túl sokat lógók a monitor előtt. Mindenesetre 10 000 ft-ért sikerült vennem egy ROBOTRON márkájú NDK-s műszaki rajzasztalt ami nagyon jó csak magas úgyhogy a nővérem zongora székén kell ülnöm hogy felérjem. Érdekessség még, hogy az asztal márkafelirata alatt az áll, idézem: "perfect reiss" nos e téren nem tudok információval szolálni de rajzolásra kitűnő. Vettem emellett egy Copic multiliner ecsetfilcet, ami némileg a copic tűfilcek és az ecsetfilcek erényeit ötvözi, jó kis eszköz, terveim szerint a Zsuzsi 2. része ezzel készül már. Apropó Zsuzsi. A storyboard kész és elfogadva, épp a karakter terveken dolgozom, hisz mint említettem nem egy új szereplő bukkan már fel, lesz cselkekmény meg minden ami nekem bejön. Mutatok is valami kis semmiséget amit ceruzával rajzoltam majdáthúztam az új filccel, meg amit hozzábuziztam gyorsan a fosotopban (haha..hm), nesztek skacok, lassan elérem az ezerszeres nézettségert, na mit szóltok, jó vagyok mi?

7 megjegyzés:

hüjeviki... írta...

aha...(nem)
a családi kötelességembe beletartozik hogy dícsérjelek?
mer most írhatnék sokmindent ráérek,az idő se jó..

juhaszmark írta...

ő a huga/nővére zsuzsinak? csak mer ha igen, akkor szerintem itt jobb lett, mint azon a rajzon, amit régebben mutattál rólla (pl. a nónémes csajt simán veri), csak stílusban üti kicsit a zsuzsidolgokat.

Miklós Felvidéki írta...

majd passzolni fog meglásd!

Névtelen írta...

Jólettja. Ez a nővére, már el van döntve? Én azt hittem ez zsuzsi csaja.

zhal írta...

Hú, tetszetős rajzok, nagyon. A lába kicsit zavar, merthogy először a filc rajzon úgy láttam, a jobb lábát emeli, de a ceruzáson látszik, hogy a balt. Ezután a filces rajz már kicsit zavaró, mintha középről nőne ki mindkét lába... Bocsesz. :) Szóval a felemelt térde alapján kissé elfordultnak hat, de pl. a látható combok éppen nem mutatják, hogy melyik van felénk és melyik mögötte. De az is lehet, hogy ez az elrendezés nekem túlságosan láb-keresztbetevős mozdulat és emiatt vitázom magammal a kétballábon. :)

Miklós Felvidéki írta...

ilyenek ezek a lábak

LM írta...

basszus, amig nem mondta a srac, addig eszre sem vettem, tenyleg eleg fura a lab...
de jo hangulatu rajz közbe' meg,
te jofajta bazirasztert hozzabuzizo kölyök, biz'a te