Az előző rész tartalmából:

Hogy miért hanyagolom a blogot? Mert egy lusta disznó vagyok? Ig..nem! Hanem kőkemény munka volt ami miatt nem igen volt energiám ilyen szépen megfogalmazott sorokat bepötyögni ide é. Demost ráérek úgyhogy nyomás! Először is, az elmúlt hét eLeM tesóval, Kiss Gáborral és Oroszlány Balázzsal közösen készített képregény munkálataival telt. Úgy volt, hogy Balázs írt egy forgatókönyvet, amiből Mátyással képregényt rajzolunk, majd Gábor életet adott a figuráknak, az egyedi színezési technikájával. ez a fajta Team-munka mindannyiunknak új volt, és nagyon tanulságos, pl. megtudtam Mátyásról, hogy szereti anyukám főztjét. Matyi az első oldal megrajzolása után átváltott tusrajzolóba, (de még milyenbe) De előtte megtervezte nekem a kövér lányt mert az iylesmi dolog neki igen jól megy. Olyan 4 napig nyomtuk együtt az ipart végül még a börzére is együtt mentünk mert előző este éjfélig nyomtuk a képregenny ipart. Aztán ott ahogy én 10 000-et ő 0 pénzt vert el. Mi a tanulság? vásárolj sokat légy boldog! Ő még az uccsó oldalt húzta ki amikor émmár Oldboyt olvasgattam. Na mindenesetre nagyon jó lett úgyhogy nézzétek meg. Egyenlőre nem teszem ki a készeket, hogy elmennyetek megnézni a Kossuth térre majd 20.-ától! Részletek az MKA-nál
És akkor most pár kép, hogy észrevehetőbb legyen a post

Itt volt az, hogy ceruzával firkáltam (fenn kövér lány made by LM). érdekesség még, hogy gyakorlatilag csak lámpafény volt, merthogy homlokzati tatarozás miatt a redőnyök le voltak húzva 24 órában.

Itt Mátyás tusvirtózkodik, mint látni 5-6 eszközt is bevetett a csatában. Itt is bár úgytűnik éjszaka van, valójában akár koradélután is lehetett.

Börzés szerzeményeim... (később bővebben)

Ízelítő Ashley Wood könyvéből, na csá!

1 megjegyzés:

eLeM írta...

sajna nem a Kosút térre vitték a köjállítást... a többyre én is kíváncsi vagyok, kivéve a Keramikusost (Túszvihar/, hisz azt már volt balszerencsém látni imitt-amott.. Volt szerencsém!