Nox

Igaziból nem nektek,de gondoltam vicces cím lenne meg találó is ehhez a poszthoz.
Egy olyan melóról fogok beszélni melyet nem kaptam meg de amire egy egész hetemet áldoztam úgy, hogy ingyen vázlatoztam a késöbbi nagy summák reményében. Hát lófasz, nem lett meg a cucc, futurisztikus képregényt kellett volna a Nox zenekarnak csinálni, volt egy gyenge alapkoncepció, próbáltak ingyen ötleteket kicsalni belőlem de nem sikerült így maradt a firkálás.

Első körben egy mókásabb karaktert csináltam, persze voltak fotóim a csajról meg a ruciról (ami egy ilyen lakkbőr fos volt) és gondoltam hamár nem egy ilyen Pamüla Andörzon akkor legyen valami más fajta, eleve kurvára nem volt az a végzet asszonyka típus így hát megpróbáltam egy másik irányba tolni a téma megformálását, így kevésbé lett volna komoly (kevésbé ciki).Ezzel egyrészt az volt a baj, hogy arcra nem hasonlított a csajra, (úgyhogy megkíséreltem az arc karakterének kihalászását jellegtelen fejéből) másrészt meg ahogy a bossz mondta "nem elég szekszis". Adok nektek szekszist mondtam magamban és összekeresgéltem pár szoftpornós csajos képet a netről amikre felhúztam ezt a Nejlon flukszos jelmezt. Kicsit felpumpáltam a "szükséges helyeken" aztán máris cekszisöbb lett.

Erotikus kéjutazásom az internet világába azonban fölöslegesnek tűnt ugyanis főnökéknek nem tetszett ez se és ezt már csak a titkárnőnél érdeklődve tudhattam meg 2 napra rá hogy nagy sietve le kellett adnom. Több verzióra ingyen nem vállalkoztam így utjaink viszonylag hamar (nem elég hamar) váltak el. Még akkor egy rövid msn chat közben megtudtam tőle, hogy volt egy majdnem tuti befutó de "azt hitte, hogy ő Pikasszó meg nagyon el volt szállva" úgyhogy végülis ő se kapta meg az álommegbizatást, gondolom a srác elvárta hogy emberszámba vegyék. Azt hiszem a végleges cucc Csordás Danié aki a Wantuba nyomja a vicces Bikficeket meg nemrég kötete is volt Nocturne címen, a Nokszos munkájához sajnos nem volt még szerencsém, de ha valaki tudja linkelje be nekem kommenetbe, kösz!