2008-as számvetés

Elsősorban szertnék jó pihenést kivánni mindenkinek és remélem mindenki megkapta azt az ajándékot amit krisztustól rendelt. Az új évre a legjobbakat kívánom és remélem a 2009-es év is tartogat majd annyi meglepetést mint az idei.

Egy-két vizsgát leszámítva ennek a MOMÉS évnek is vége. 2009-ben próbálok tematikusabban a képregényezésre koncentrálva folytatni a blogot de nem igérhetek semmit. Sajnos idén nem készült elkb semmi azokból amiket terveztem, fél évnyi egyetem után rájöttem hogy még várnom kell egy ideig míg professzionális képregény készítésre adnám a fejem, mert egyszerűen nem fér bele az időmbe a suli mellett hogy nagy eposzokat találjak ki a figuráimmal, vagy esetleg újabbakkal.

Ami mindenképp tanulságos, hogy nem éri meg több Zsuzsi-féle próbálkozásba vágni fejszémet. Ezt nem anyagi szempontból mondom de olyan kevesek olvasnak magyar képregényt és azon belül még kevesebben az enyémet, hogy nincs egy stabil olvasói réteg akik miatt egyáltalán érdemes lenne kiadni szerintem magyar képregény füzetet. Ennek ellenére örülök ha mégis történik ilyen (pl. Brazil esetében nemrég).

Pénzről annyit, ha valaki még nem tudta volna annak elmondom hogy itthon egy meló megcsinálása a legkissebb dolog. A munka érdemi része a pénzünk kiharcolása egy kiadónál. Ha képesek vagyunk csípve szúrva harapva kicsikarni a fizunkat a bosszból akkor mindenre képesek vagyunk. Ez a legnehezebb rész, de nem szabad kagyni hogy átmenjenek rajtunk mert akkor egy idő után senki se fog komolyan venni minket. Tényleg ha pénzről van szó igazi fasznak kell lenni mert a másik oldalon se várnak jobb arcok, mert Magyarországon valahogy ha pénzről vagy politikáról van szó mindenki a legrosszabb arcát veszi elő.

Na MOME! Utolsó idei munkám a MOMÉN ez az animatik volt egy adott hangjáték részlet alapján. Ez a feladat elmélyítette némelyest kapcsolatomat a Premierrel.


Idén még tuti posztolok egyet mert sok szép dolgot találtam az interneten amit nektek is megmutatnék.

Addígis szevasztok és minden jót!

6 megjegyzés:

maggot írta...

Gratula, nagyon tetszett a film!

Névtelen írta...

Felvidék Miklós.

Felvidéki Miklós írta...

Így van.

Tibvidéki Láporc írta...

Lápvidéki Tiborc

Névtelen írta...

COOL!:)AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

江美琪Maggie írta...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛