AUDIS PÁLYÁZAT

Szeptember 7.-én kb 2 órával a határidő lejárta előtt adtam le személyesen a Várfok Galériában az Audi által kihirdetett képregény pályázatra készített munkámat. Jó sokat dolgoztam vele, még sosem színeztem semmit sem ilyen sokáig, ugyanis vagy 15 layeren szarakodtam, persze lehet ezt könnyebben is de én béna vagyok egyenlőre. Mivel rég postoltam, úgy csinálok mintha mindenkit béavatnék a munka folyamatába. Rövid gondolkodás után Filó Vera "Dodie és az Audi" c. írását kezdtem el feldolgozni. Ilyenek lettek a skiccek a 2 fő szereplőről, rajtuk nem sokat agyaltam, tipikus trendi fiatalos pár.


Mivel ez a képregényem nem fog megjelenni szerintem sehol, úgy gondoltam, hogy nem lesz belőle baj ha leközlöm. Íme




A helyesírási hibák az eredetiben már nincsenek benne csak, ezt még korábban exportáltam ki... Eme mű pedíg nem lett elküldve, bár inkább szívemhez nőtt feldolgozás! Alapjául pedíg az "Ottó az ótó" szolgált.

Na ennyi mára. Mostantól tényleg belehúzok a postolásba csak eddíg sok más dolgom volt.

4 megjegyzés:

placebo_domino írta...

Az elsô rohadt jól meg van csinálva, de röhögni csak a másodikon tudtam (tudom, hogy milyenek voltak a "novellák"...).

Miklós Felvidéki írta...

kössz, kár, hogy nem adtam le a másodikat, igaziból azon vannak a fotók a kocsiról amik alapján a Dodist csináltam. Aztán mikor kész lettem Az elsővel meg megszállt az ihlet de már túl későn így klári néni nincs versenyben...

placebo_domino írta...

Pech...

Peter Tikos írta...

Tégy már ki valamit az MKA blogra is, héj! :)