Girl Power! Amy Winehouse-Kate Nash

Nem rég óta van egy ilyen kis playlist a blogomon, hogy ha valaki itt olvasgat akkor hallgathassa a zenéket amiket én is szoktam miközben firkálgatok az asztalomnál. Ez igaziból nem tudom miért olyan jó ötlet, minden esetre talán ezek a zenék is ihletik a rajzaim történeteit meg ilyesmik, bár a Noname szinte teljesen Kispál és Emil.RuleZ! alapú cucc volt eddíg. Minden esetre most sok jó új előadót találtam és ezekből ajánlanék.

Kate Nash (ott fenn) pölö nagyon jó énekesnő, szép fátyosos néha a hangja de amikor olyanja van akkor bedurvul és ilyenkor kislányosan toporzékol meg ilyenek, nameg az a tipikus nyárspolgári britt akcentus ááá, szóval nagyon király, a számai is rendesen odavannak téve! Végre egy Angol énekes(nő!!!!) nem az aktuális Indie hullámot lovagolja meg hanem valami újat művel.(hallgass tőle a playlisten)

A másik nagy fej (tényleg nagy a feje, de szerintem csak a haj miatt) Amy Winehouse aki szerintem olyan jelentőségteljes énekesnő lesz mint amilyen Billie Holliday, Aretha Franklin vagy épp Nina Simone volt anno. Durva hangja van, már szerintem a Rehabbel bebizonyította, hogy kb egyedül is elintézi az amcsi könnyűzenei piacot, de a Tears Dry On Their Own (lásd playlist) még ezt is felülmúlta. Szóval abszolút tarol ez a börtöntöltelékből és huszad rangú pornósztárból összeklónozott csodalény.

1 megjegyzés:

renáta írta...

ú ú ú ú! kate nagyon aranyos és jó a hangja és amúgyis!