Kísért a múlt: Gólya avatós plakátok + tervek nyárra


Itt egy plakát az év elejei elsős avatónkról (hihi) mongyuk nem lett aza csúcs minőség de azért nem rossz szerintem meg az alkalomnak megfelelt.

Amúgy meg most hogy így térdig gázolunk a nyárban (és engem 4 féle betegség rág) ideje számot vetnem a szezonra vonatkozó terveimről. Szeretnék MEGGYÓGYULNI (basszameg) meg mostmár tényleg befejezem a Néma Játék c. képregényem rajzolását, jólenne ha bejutnék a MOMÉ-ra, és ha valami keretet tudnék NONAME kalandjainak adni amivel kezdhetném terelni a sztorikat egy irányba. Ja meg valami meló se jönne rosszul de persze ez mind csak álom!

Na csao

6 megjegyzés:

Pá Dee írta...

Á úgyis majd "lesz valahogy". Nekem is le kéne ülnöm rajzolni, már tökmindegy hogy mit, csak valamit.
De még mindíg a nyári gyakorlatom miatt szenvedek.

Komaváry írta...

Némajáték: végre, végre!

Névtelen írta...

Na és a Némajátékot kiadod vagy kutatni kell majd utána? És jó lesz vagy mi? (hahaha)
Jobbulást.

Felvidéki Miklós írta...

Ilyen értelemben nincsenek még terveim, Remélhetőleg adódik olyan lehetőség ami nekem is jó és ami révén kiadásra is kerül a Némajáték de ez aligha aktuális amíg nincs készen az egész cuccos.
Ja és köszi ;)

raveon írta...

Jó bulást! A papamamagyerekek plakát meg jó lett.

江美琪Maggie írta...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區