Terhesvitamin

A MOMÉn volt kiírva egy pályázat magzatvédő vitaminhoz kötődő reklámkampány elkészítésére. Vagy sok kicsi vagy egy hosszabb reklám szpotot kellett kitalálni, ami hamar népszerűvé teszi a terméket a fiatal terhes vagy terhességre készülő nők számára, akár online gerillakampányként. Többen is indultunk a haverjaimmal a vaskos nyeremény reményében, de egyikőnk se jutott túl a storyboard, figuraterv szinopszis stádiumon.
A szpot lényege nem egy unalmas gyógyszer reklám volt hanem valami figyelemfelkeltő ami nem feltétlen a gyógyszer hatásait ismerteti. Itt az én verzóm:

storyboard


figura-háttérterv

6 megjegyzés:

LM írta...

hú Miki

ellentmondás, de kicsit az jön le, mintha az lett volna a célod, hogy ne kapd meg a munkát. ok, hogy nem akartál hagyományos reklámot, de az ötlet finoman fogalmazva fittyet hány magára a termékre (nem derül ki semmi, mi az, mire jó, miért jó), plusz elég cinikusra sikeredett (a végén a férfihang mit akarna sugallni?). mintha inkább antireklámot akartál volna csinálni.
bélyeg-reklámként elmegy: ha sokat vagy a cuccon, becsúszhat egy nem kívánt terhesség. de mivel folyamatosan rajta vagy a bélyegen, ezen is simán el lehet röhörészni akár.

remélem, nem sértődsz meg, meg semmi. de kíváncsi vagyok, te hogy vélekedsz az ötlet működőképességéről, használhatóságáról.

és azt lehet tudni, kik nyertek, hol látható a kész munka? idáig ezt találtam, ez lenne a nyertes anim?: http://www.yv.hu/play_a_video.html?uploadedfileidhash=8f45810b98479dd3156b89db313c8b3f

Miklós Felvidéki írta...

Ja, hát nemtom mennyire antireklám ez. Annyi volt a célom hogy a néző lásson valami marhaságot, a reklám végén kiíródik hogy femibion.hu- ebből nem tudni hogy mit reklámoz a cucc, de az ember felmegy az oldalra megnézni mi is ez. És ha érinti a dolog akkor foglalkozik vele, ha meg tetszik a reklám morbid öniróiája akkor tovább küldi a linket minden haverjának. JA gondolom ez a győztes cucc, de mivel eddíg hírét nem hallottam nem nagyon jöhetett be a kampány.

márk írta...

miklós én ezt egyáltalán nem vártam volna tőled, a munkád ízléstelen - és emellett még szar is. már ne haragudj, de javaslom hogy hagyd abba a rajzolást, és kezdj el inkáb goblein-képeket szőni a keresztény otthonod meleg szobasarkában ülve, mondjuk Hitlerről. Egy ilyen Hitler goblein tök jól nézne ki. Ez már tetszene. Csináld meg OR DIE!

Miklós Felvidéki írta...

IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!IGEN!

tóth luca írta...

nekem tetszik, sőt nagyon tetszik

márk írta...

a ron börgöndi legendájából löptad amúgy az ötleted, mi? nagy cigány vagy