making of Simon and Garfunkel

Beszkenneltem pár rajzot amiket még a pre-prodaksönhöz készítettem.
A képek leginkább a női karaktert ábrázoják ugyanis a filmben ez volt az a figura akinek a kinézetét nagyrészt én terveztem. A storyboard amit felteszek csak egy második verzió volt. Márk durván felsnittelte az egész filmet papíron de a képek sorrendje nem volt tisztán követhető ezért én is csináltam egy verziót amiben sorrendbe kerültek a rajzok egymás után. A végleges plánok persze sokkal változatosabbak lettek ennél hiszen ez inkábbba cselekményt tette átláthatóbbá számunkra.


A női karaktert pár ember szerint a barátnőmről mintáztam ami lehet, hogy igaz valamelyest, az viszont tuti, hogy amikor elkezdtem tervezni a karaktert nem belőle hanem sokkal inkább ebből a fotóból indultam ki.

A fotót a sexypeople blogon találtam.


Mikor megtaláltam a nekem legszimpatikusabb karaktert elkezdtem rajzolgatni, karakterizálni egszerűsíteni. Elég sok rajz készült.

Plasztilinből csináltam egy hozzávetőleges tervet (szürke), majd piciben megmintáztam sima gyurmából is. Ezek után hungarocel alapra száradós gyurmából megcsináltam azt az alapot ami nem animálandó tehát kemény maradhat. Ilyen lett az orr, és a fej nagy része. Erre kerültek fel a puha gyurma szájak meg hajak, meg egy műanyagból és drótból készült szemüveg. Emellett készült egy külön arc a nőnek szintén hungarocel alapra ami teljesen gyurmából volt mintázva, így könnyebben volt alakítható. Ezt rugta szét az a hatalmas láb.

Tóth Luca képén jól látni Márk bábja is ugyanígy készült.

A film elejére tett családi képekből még tervezek egy postot. Addíg is szevasztok!

3 megjegyzés:

Csacso írta...

Köszi, a részletek, folyamatok megosztását!
A technikai megvalósítás nagyon tetszik, szépek a bevilágítások (1-2 kivételnél).
A végeredmény már kevésbé volt élvezetes, hiányoltam a jó történetet. A munkaterületről kijövő képek sem adtak hozzá pluszt –azt én bakinak veszem. Élő személyek szerepeltetése sem illet nekem a képbe.
Gratula, a sok jó megoldáshoz! Kár lenne lemondani a stílusról, a következők feltehetőleg egyre jobbak lennének ;)

Miklós Felvidéki írta...

Köszönöm a kommentet! Azért sem valószínű hogy legközelebb fogunk bábozni mert költséges bonyolult és nincs több báb animációs feladat, de azért kösz a bátorító szavakat;)
A történet adott volt mindenkinek nagyjából. Azonban a műfajidegennek ható megoldások a mi kisérletezéseink eredményei.

江美琪Maggie írta...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍