Ocean's 13-Die Hard 4.0-L'ecsó-Fantasztikus Négyes 2

Oceans 13
2 órányi tömény szórakozást nyújt egy olyan film ahol mindenki menő, és mindenkinek jó a szövege. És ráadásul még a zenék is jók. Nézzétek, meg, nem kell hozzá ismerni az előzményeket, énse láttam őket.


Die Hard 4
szintúgy jók a vérmocskos akcióhősös filmek, ahol minden robban mégha csak kamuból is. A Die Hard széria kötelező minenkinek, a 4. rész pedíg egyértelmű 5 csillagos királyság. Anniyra kommersz hogy az ember végig vigyorogja a film összes irreális harcijelenetét, és a 2 óra letelte után repetáért sipákol, Még egy részt!!!! Naaaa!
(Plusz az is fasza, hogy feltűnik Kevin Smith ;)


L'ecsó
Eleinte kételkedtem, hogy a lecsó meggyőz, de azér utólag belátom, hogy jó volt.
Tetszett a grafika, és télleg volt sok szépen megcsinált dolog. A történetet azért nem díjaznám különösebben, de a gyerekeknek biztos bejött. A Dizni féle zenei aláfestés meg mennyen el a fenébe, minek keverni a sanzont a dizninyállal? Aztán meg a film végi kis animáció annyira jó volt, hogy kb azon gondolkodtam, hogy ilyet miért nem csináltak egész estésben. Najó nem szívózom, elvégre volt tanulság is.


F4 ezüst utazó...izé...lófasz
Kutyaszar. Újabb "Pókember 3". Nem láttam az előzőt, de nem is bánom! Mi ez a fos? Ki ír ilyen forgatókönyvet? Ki játssza ezt el? Kis játssza le? Ki nézi meg? Ugye ha nem valósult volna meg ezekből mindegyik akkor most ezek jókedvű kérdések lennének, így viszont...marad a szitkozódás.


Végezetül egy Teaser plakát a San Diego-i comic Con-ról. Vajon melyik filmhez ;)

Nincsenek megjegyzések: